System Restore from Help and Support

October 28, 2010 at 09:57:48
Specs: Windows XP
After a virus which my paid for virus checker didn't get I've removed the virus files but now system restore doesn't work from the help and support link but it does work from the start-programs-accessories-system tools link. Any ideas?
I have reinstalled it as suggested by by many sites but that link doesn't work.
Thanks JW

See More: System Restore from Help and Support

Report •

#1
October 28, 2010 at 11:58:25
... tap <F8> <key> @ bootup select repair, once its scanned another menu should appear with "System Restore" as an option.

... the problem is if you go back in time using the system restore you may bring back the virus!

... it might be an idea to note the "paid for" serial use the restore then turn it "off" reboot then turn it back "on" (system restore)

.

... Posting is provided "AS IS" with no warranties
http://a.imageshack.us/img833/1862/...
Grrrr... ...im


Report •

#2
November 5, 2010 at 03:20:12
Thanks
Tried just about everything and had to use my ASR backup, along with my daily backups didn't lose anything. Not happy that my AVG paid for didn't catch the file though.

Report •

#3
November 5, 2010 at 09:37:59
... hi "wilbye" had you re-edited your original post?

... I seem to recall vista being mentioned before(?)

... although posted in xp forum (these things happen, both sides ... lol)

... hic!


.

... Posting is provided "AS IS" with no warranties
http://img89.imageshack.us/img89/91...
Grrrr... ...im


Report •
Related Solutions


Ask Question