No net connection after format and xp pro loa

July 6, 2011 at 19:00:58
Specs: xp professonal, 1.73/1G
Formated Acer 5570z. Installed XP professional. Computer had been loaded with Vista but on an update the machine locked up and could not boot. Formated Acer 5570z. Installed XP professional Yellow ethernet and wireless icons in system. Downloaded drivers from ACER.com support. Some loaded, some did not and some files are just files with no exe install.

could not find a UTILITY TOOL as mentioned in these posts.


See More: No net connection after format and xp pro loa

Report •

#1
July 26, 2011 at 02:59:17
OK,you call in accer company with toll free no ,you will get help for this matter

thank you
i am from India


Report •

#2
July 26, 2011 at 03:47:50
For drivers without .exe installers you usually just use the 'update driver' function in device manager and point it to where you've downloaded the relevant driver.

You are unlikely to get any support from Acer if you are changing the original OS, unless they specifically support XP on your machine, though as it is XP Pro you are installing I would suspect it's a non-official version? - most would come with XPHome.

"I've always been mad, I know I've been mad, like the most of us..." Pink Floyd


Report •

#3
July 26, 2011 at 03:48:38
http://www.computing.net/answers/dr...

... the above link may help!
.
Demonstrative exspelling
... there is logic to this madness!
http://img811.imageshack.us/img811/...
the element of surprise Grrrrrrrr


Report •
Related Solutions


Ask Question