I.E. error consistent when opening PDF on 1 site.

November 5, 2012 at 09:38:11
Specs: Windows XP Home, Intel P4 2.2GHz/512
I.E.8 on XP platform keeps getting Website error when trying to download PDF from 1 website but works when running in Safemode with Networking. Tried deleting temp. internet files and cookies. Any suggestions?

See More: I.E. error consistent when opening PDF on 1 site.

Report •

#1
November 5, 2012 at 10:55:04
Unless anyone comes up with a simpler solution you could re-install IE8. Go here and Save the File somewhere (rather than running it). Double click the file to install. It will remove your existing browser then clean install IE8, retaining all your settings, Favorites etc. You have to wait a while for it to setup after it tells you to reboot, so be patient if you go this way.

IE Repair is another option but it loses a lot of your personal settings. When I used it everything got messed about and it didn't fix the problem anyway, whereas the re-install did.

Always pop back and let us know the outcome - thanks


Report •

#2
November 5, 2012 at 11:16:32
If only one website is giving you PDF problems but other sites do not, why would you suspect your system is to blame? Which PDF reader are you using? If it's Adobe, try replacing it with Foxit.

http://www.foxitsoftware.com/Secure...


Report •

#3
November 5, 2012 at 12:20:10
riider
The odd thing about this one is that it runs OK in Safemode with Networking.

I like Foxit reader - fast, neat, and less bloated than Adobe.

Always pop back and let us know the outcome - thanks


Report •

Related Solutions

#4
November 7, 2012 at 12:24:29
Re: riider's response: I suspect my system to blame because I also have an old HP laptop running same OS and IE8 - and I connect to my ISP using a modem with satellite service for both machines (cable connection, not router - use same cable, just disconnect one PC and connect the other) and the laptop downloads the PDF with no problem. Also - the PDF works (I only view it - not saving it or printing it) when PC running in Safemode with Networking but not when in normal mode. The PDF shows weekly results for my Pool League and it has worked on the PC for past 4 years with no problems - this just started around mid-October. Beginning to think my I.E.8 has been corrupted because I also had a problem with Google for a few days - it would hang in a loop as soon as I opened that site, showed "waiting for about:blank" - "Done" - repeating continuously - had to use Task Mgr. to kill it every time. Kept playing around with it and finally it stopped but not sure why. I think I'll try removing IE8 and re-install it as no better suggestions have come yet. Thanks for your help.

Report •

Ask Question