I cant browse with my vmware workstation

January 31, 2012 at 03:15:42
Specs: Windows 7, AMD Turion(tm) II P540 Dual-Core Processor 2.40 GHz
I cant browse with my Windows XP in my vmware workstation. It says connected but it's still not browsing. I tried to use WinSockFix.exe and it says it's successful done and restarted my PC but then the problem still persist.

I also tried Reset TCP/IP stack to installation defaults, type: netsh int ip reset reset.log
Reset WINSOCK entries to installation defaults, type: netsh winsock reset catalog and
Reboot the machine.

And still the problem persist(still there). My ipconfig /all


C:\Documents and Settings\Bird Man>ipconfig /all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : bird-8a37846540
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
DNS Suffix Search List. . . . . . : localdomain

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : localdomain
Description . . . . . . . . . . . : VMware Accelerated AMD PCNet Adapter

Physical Address. . . . . . . . . : 00-0C-29-48-CF-A5
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.133.128
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.133.2
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.133.254
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.133.2
Primary WINS Server . . . . . . . : 192.168.133.2
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Tuesday, January 31, 2012 2:30:48 AM

Lease Expires . . . . . . . . . . : Tuesday, January 31, 2012 3:00:48 AM

I really needed help to browse in my vmware. Thank you in advance forum community. THANK YOU GUYS


See More: I cant browse with my vmware workstation

Report •

#1
January 31, 2012 at 03:34:33
In the VM settings, what mode is the NIC set to?

Report •

#2
January 31, 2012 at 03:57:13
@ijack..... At VM settings

Memory 256 MB
Hard Disk (IDE ... 40.0GB (Pre-allocated)
CD-ROM (IDE 1... Auto detect
Floppy Auto detect
Ethernet NAT
USB Controller Present
Sound Adapter Auto detect
Display Auto detect
Processors 1


Options
General Windows XP Professional
Power
Shared Folders Disabled
Snapshot/Replay
Guest Isolation Enabled. Enabled
Tools Preference
Remote Display Disabled
Advanced Normal/Normal


Report •

#3
January 31, 2012 at 04:56:08
Try setting the Ethernet to Bridged.

Report •
Related Solutions


Ask Question