Browsers problem (Internet connection is OK)

August 26, 2010 at 02:49:06
Specs: Windows XP, 1GB
I use Mozilla. I know that my connection is fine, but my firefox screen is blank. The internet explorer screen won't work either - says unable to load page.
Can anybody help?

See More: Browsers problem (Internet connection is OK)

Report •


#1
August 26, 2010 at 04:22:41
Hi there,

How you know your internet is working fine . Have you tested your internet by browsing on Internet Explorer ? If its working fine in explorer then try to re-install mozilla. May be this can fix the issue.

Best of luck

Imran Khan

http://www.abrahamit.com


Report •

#2
August 26, 2010 at 04:34:12
How are you connected to the internet, computer directly to modem, or computer to router to modem or whatever?

You should also post the output of ipconfig /all
Click HERE , to read HowTo post ipconfig output.

The original poster should always write the last response !!!
Let us know, if the problem is solved !!!


Report •

#3
August 26, 2010 at 05:37:00
I checked in different system m able to access d net but wen i am connecting in my sys am not able to open any page. In mozilla Its showing as done and blank page and page not find error in internet explorer..

Report •

Related Solutions

#4
August 26, 2010 at 05:43:27
computer is connected directly to modem..

Report •

#5
August 26, 2010 at 11:10:54
output of ipconfig /all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : user-80c28a9bbb

Primary Dns Suffix . . . . . . . :

Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid

IP Routing Enabled. . . . . . . . : No

WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :

Description . . . . . . . . . . . : VIA PCI 10/100Mb Fast Ethernet Adapter

Physical Address. . . . . . . . . : 00-14-2A-61-78-13

Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes

Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

IP Address. . . . . . . . . . . . : 123.237.217.38

Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.248.0

Default Gateway . . . . . . . . . : 123.237.216.1

DHCP Server . . . . . . . . . . . : 10.9.240.112

DNS Servers . . . . . . . . . . . : 124.124.5.141

124.124.5.140

124.124.5.136

124.124.5.135

Lease Obtained. . . . . . . . . . : Thursday, August 26, 2010 11:29:40 PM

Lease Expires . . . . . . . . . . : Friday, August 27, 2010 1:29:40 AM


Report •

#6
August 26, 2010 at 12:34:40
that looks OK. Post the results of an

tracert yahoo.com


Report •


Ask Question