Won't Open Attachments

Compaq / Presario sr2051nx
September 8, 2009 at 14:30:39
Specs: Microsoft Windows Vista Home Edition SP2, 2.791 GHz / 766 MB
I have this computer that won't open attachments in our email. It will open and start downloading them, except about halfway downloading them, the download box disappears. (This is in Internet Explorer 7) This also happens to anything downloaded on that computer in general, but you mostly notice it in the attachments. I can, however, open the attachments on any other computer. Why would this be doing this and what can I do to fix it? Should I upgrade it to IE8?

Thanks!

~William
My Site: http://willtech.co.cc/


See More: Wont Open Attachments

Report •


#1
September 8, 2009 at 14:40:57
IE7 is an internet browser, not email client. What email client are you using?

i_Xp/VistaUser


Report •

#2
September 8, 2009 at 14:50:03
It's not an email client. It is a webmail through our ISP. Forgot to mention that...

~William
My Site: http://willtech.co.cc/


Report •

#3
September 9, 2009 at 18:42:56
Well, I did a little more googleing. It turns out that AVG was the problem. It wouldn't remove manually, so I had to boot into Ubuntu and remove all file traces, but the computer seems to be working better than ever now. It seems that the AVG was the problem for most of the problems on that computer because as soon as it was gone, the computer ran fine. Now avast! Is on it and is working great!

~William
My Site: http://willtech.co.cc/


Report •

Related Solutions


Ask Question