Sound is jumping :'(

Compaq Rf786aa-abu sr2019uk gb680
August 18, 2009 at 11:01:41
Specs: Microsoft Windows XP Professional/Windows Vista Unlimted, 2.204 GHz / 5.00 gb
Hey guys my hi grade laptop has become really slow and the sound keeps jumping its soo annoying im trying to watch videos movies and tv on my laptop and its very laggy and the sound keeps jumping any help i need help A.S.A.P


See More: Sound is jumping :(

Report •


#1
August 18, 2009 at 13:53:38
Check the drivers to make sure that they are running up to date.

1. Click Start
2. Choose Run
command.
3. type " compmgmt.msc ", This will run a scan of your drivers.

1.Click Start
2.Click Control Panel
3.Click System
4.In the System menu, click the hardware tab.
5.Click Device Manager to bring up a full list of installedhardware drivers, Look for exclamation marks that indicate trouble.
6.Right click and choose Properties to evaluate the status and troubleshoot the hardware device.

If that doesnt work you may need to check your IDE ATA/ATAPI Controllers

Hope this helps!
http://www.delete-computer-history....

none


Report •

#2
August 18, 2009 at 23:39:18
signs of system maintenance is needed to be done. See if defrag and check disk can help to restore the old speed of your system.

Want A Weekly Update on Latest System Security Problem http://www.systemsecurityinstitute.org


Report •

#3
August 19, 2009 at 04:12:16
It seems you have a dual-boot system: Windows XP Pro and Windows Vista Ultimate (?) ( not unlimted ).

Which OS has the problem ? XP or Vista or both ?

When you bought your notebook, did it have XP or Vista or both pre-installed ?

You have 5 GB of RAM. Do you have XP/Vista x64 ?

Regards

SuatCINI


Report •

Related Solutions

#4
August 19, 2009 at 23:32:32
Well just tell us the result of what we have advised and asked you.

Want A Weekly Update on Latest System Security Problem http://www.systemsecurityinstitute.org


Report •

#5
August 29, 2009 at 04:29:33
Hmm none off that seemed to work and my sound still wont work i bought a defrag program it did the trick but the sound im more concrened about even with headphones on it still happens

Report •

#6
August 30, 2009 at 23:57:20
Well it's not a hanging system must be a sound card problem. Have you tried to reinstall the sound driver?

Want A Weekly Update on Latest System Security Problem http://www.systemsecurityinstitute.org


Report •

#7
September 1, 2009 at 01:54:08
Hey i havent reinstalled the sound drivers where can i locate
them?

Report •

#8
September 2, 2009 at 00:39:59
Well can you tell me if what kind of sound card are you suing or is it mother board built in?

Want A Weekly Update on Latest System Security Problem http://www.systemsecurityinstitute.org


Report •

#9
September 13, 2009 at 08:15:58
I think i fixed the problem i found a virus running it was mashing
my pc up i removed it and now i got no problems accept i cant
use my speedtouch 330 on my vista laptop iv tryed drivers it just
wont work probly (be gratefull if someone can find me a
toucansurf disk conents so i can burn it onto a cd)

Report •

#10
September 15, 2009 at 00:14:22
Well have you tried to check the site of the manufacturer of that laptop?

Want A Weekly Update on Latest System Security Problem http://www.systemsecurityinstitute.org


Report •


Ask Question