Installation from both browsers not working

October 25, 2010 at 12:25:17
Specs: Windows Vista, 2GB
hi,

I recently got my older computer working again. I was able to download before then I uninstalled a windows Live oneCare and I can't download anything now...and I mean nothing. So I reinstalled the program and I checked all of the security things but nothing. Any ideas?


See More: Installation from both browsers not working

Report •

#1
October 25, 2010 at 12:55:03
Uninstall live care to do restore point.

Why did it take me over a year to phone in a problem to ATT?


Report •

#2
October 25, 2010 at 13:16:13
So just uninstall live care again then do a restore point? Can I do a restore point from before the initial uninstall?

Report •

#3
October 25, 2010 at 13:41:52
I also noticed that if it's an application it won't download but .doc files and other small files it does.

Report •

Related Solutions

#4
October 25, 2010 at 14:06:33
"Live oneCare "
is terrible software IMO. I tried it and it is lacking at the best of times.

Some HELP in posting on Computing.net plus free progs and instructions Cheers


Report •

#5
October 25, 2010 at 17:12:50
You need some software and other best practices to help protect your system. I only meant that as a trouble shooting test.

A software un-install may or may not remove completely. I usually try a un-install and then do a restore point. A restore point would return the registry but leave the files.

Consider some other free or for pay antivirus and antimalware program. I use security essentials and a good host file and block ports at router and use limited user accounts.

Why did it take me over a year to phone in a problem to ATT?


Report •

Ask Question