Compaq laptop Vista restoration problem

Hewlett-packard Compaq presario cq5320f...
May 24, 2010 at 23:38:19
Specs: Windows Vista
I was restoring my laptop "ïts a Compaq presario V3000" back to factory settings when it started to restore it came up with a error mgs "it had a problem installing click ok to to restart and reinstall ":i clicked ok it came up with the same msg again i clicked ok again it restarted and all i got was a black screen .The power light is on and the fan is running but thats all it does

See More: Compaq laptop Vista restoration problem

Report •

#1
May 26, 2010 at 00:13:54
It seems that the factory restore partition is damaged.

Have you created recovery disks before ? If not, you should contact HP and obtain recovery disks for your model ?

One thing you may try to do before the above advice, boot your computer to safe mode command prompt, if you can, and give the following command:

C:\Windows\System32\rstrui.exe ( I assume Windows is on C:\ )

If this command ( Windows system restore ) works, you may return your computer to an earlier time before the event that made you opt for restoring your computer to factory settings.

Hope the above helps.

CoolGuy


Report •

#2
May 26, 2010 at 03:26:44
Thanks but when i started it up this time it wont let me do anything now :-( I have tried tapping F9 on start up but to no avail

Report •

#3
May 26, 2010 at 05:33:14
Is it not F8 that you must tap to boot into advanced boot options menu ?

CoolGuy


Report •

Related Solutions

#4
May 27, 2010 at 16:32:49
I tried tapping F8 and someone also suggested F10 as well but still nothing so i tried my recovery discs from my desk top pc which is also a HP Compaq and it started doing something but after 5 minutes it said that the discs were not the correct ones and couldnt finish the recovery so does anyone know how i can get the correct ones for my type of laptop ?

Report •

Ask Question