Windows NT4 SP6 changes graphics back to VGA

Fujitsu siemens computers... / Scaleo l
January 6, 2010 at 01:12:38
Specs: Windows XP, Celeron 2.6GHz/1GB/PowerPC750 "Arthur" (G3) 400MHz/512MB
Well, I put NT4 onto another computer, and installed
all drivers, but the graphics I am having the most
problems with. In this other computer, the graphics is
a ZOTAC GeForce 6200. The machine would normally
have Windows 7 BETA, but I took a 6GB hard disk
drive out of my pile of working old disks, and installed
NT. Windows 7 installed the 6200 drivers fine, but NT
is becoming a pain. I install the drivers, reboot and
guess what... THE STUPID MACHINE KEEPS
REVERTING BACK TO VGA! It's getting very
annoying.

I would appreciate some help.

SCALEOLuser


See More: Windows NT4 SP6 changes graphics back to VGA

Report •


#1
January 10, 2010 at 01:43:54
Don't know the graphics card... but - are you absolutely sure you using the correct (NT4 drivers for it; and if so then installing them correctly?

Report •

#2
January 14, 2010 at 19:48:18
Did you try these drivers?

http://www.nvidia.com/object/winnt_...

Insure any antivirus software is turned off before installing.

Skip


Report •

#3
January 20, 2010 at 09:38:13
Skip,

That's just the drivers I used, and had problems with. It gets to the driver select screen, I do that and when it restarts, it reverts itself back to VGA.


Report •

Related Solutions

#4
January 20, 2010 at 13:32:42
You might try using some of the earlier drivers...they go back to 2002.

http://www.nvidia.com/object/winnt_...

Let us know if you have any luck with 'em.

Skip


Report •

Ask Question