Zoom modem Hayes AT command stopped working

Zoom 56k usb data modem
April 18, 2011 at 07:04:59
Specs: Windows 7 64-bit, AMD Phenom II X6 1090T Processor 3.20 GHz / 8GB DDR3 RAM
Alright, I got a Zoom 56K USB Modem, Model 3095, and for a while it worked on my machine, then it suddenly just kind of stopped.

I'm running 64-bit Windows 7 with an AMD Phenom II x6.

It says my drivers are up to date, and when I query the modem I get the following:

ATQ0V1E0 Success
AT+GMM +GMM: V90
AT+FCLASS=? 0,1,1.0,8
AT#CLS=? COMMAND NOT SUPPORTED
AT+GCI? +GCI: B5
AT+GCI=? +GCI: (00,01,02,03,04,05,06,07,08,09, etc etc it goes on like that for a while)
ATI1 Success
ATI2 Success
ATI3 CX93001-EIS_V0.2002-V92
ATI4 Success
ATI5 B5
ATI6 Success
ATI7 Success


See More: Zoom modem Hayes AT command stopped working

Report •

#1
April 18, 2011 at 10:20:13
Appears your modem queried just fine.

What exactly stopped working?

Answers are only as good as the information you provide.
How to properly post a question:
Sorry no tech support via PM's


Report •

#2
April 18, 2011 at 15:05:08
http://www.zoltrix.com/support_html...

I'd use AT commands to try to dial something. Even if it is your cell number.

1/3 of highway deaths are caused by drunks. The rest are by people who can't drive any better than a drunk.


Report •

#3
April 19, 2011 at 15:09:52
Well, I think I figured it out on my own. I looked in the Device Manager and saw both USB Modem and Standard Modem. I have no other modem so I disabled Standard Modem and my USB suddenly started working again, so I guess they were conflicting.

thanks for the help anyway.


Report •
Related Solutions


Ask Question