Windows 7 svchost errors

Microsoft Windows 7 ultimate 64-bit
July 8, 2010 at 04:41:47
Specs: Windows 7 64bit, I7 920
I keep getting errors when loading up pc..
"Svchost device not ready for use" once i click cancel i then get these errors
"device not found, \device\harddisk2\dr2"
"device not found, \device\harddisk3\dr3"
"device not found, \device\harddisk4\dr4"
"device not found, \device\harddisk5\dr5"


See More: Windows 7 svchost errors

Report •

#1
July 8, 2010 at 10:24:12
in your bios set to default.

i hate computers!
but cant help myself....


Report •

#2
July 11, 2010 at 05:26:18
ive restored bios to normal and still i get this error, all my hdd are functioning correctly as i can access them on windows etc, its only when i turn the pc on, and it loads windows, whilst its loading the startup icons it comes up. once i click on the continue button on the errors, everything functions, although i have noticed, that my LAN/Internet seems to stop after awhile and i have to log off and then log back on (using the log off on windows, not the reboot or shutdown) the pc to get my lan/internet to work again..

Report •

#3
July 11, 2010 at 05:41:17
ok ive even uninstalled everything on startup, and still the errors occur?

Report •

Related Solutions

#4
July 20, 2010 at 03:58:48
find out which svchost services are running on your system with some tool such as process hacker or svchost.viewer. its also better to repair and fix win 7 registry with some proper registry cleaner like reginout software.

Report •

#5
July 20, 2010 at 06:04:29
faust1

I find it odd that the only two threads you have participated in include a recommendation to use reginout. What affiliation do you have with that shareware software?


Report •

Ask Question