vmware autounatttend.xml

Micro-star international Am3 785gm 4ddr3...
June 19, 2010 at 02:14:01
Specs: gorupwise 7, 256
I am trying to install windows 7 on a vmware workstation with autounattend.xml - SIM validated it without any errors. I tried to put the answer file in USB/ISO however the windows 7 setup in vmware is not finding the xml file from usb/iso. It is asking me all the options such as which version of winodws 7 I will install.
Any ideas? thanks

See More: vmware autounatttend.xml

Report •

#1
June 19, 2010 at 02:17:52
here is the xml file:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
- <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
- <settings pass="windowsPE">
- <component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<InputLocale>en-US</InputLocale>
<SystemLocale>en-US</SystemLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<UserLocale>en-US</UserLocale>
</component>
- <component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<EnableFirewall>false</EnableFirewall>
<EnableNetwork>true</EnableNetwork>
<LogPath>C:\</LogPath>
<Restart>Restart</Restart>
<UseConfigurationSet>true</UseConfigurationSet>
</component>
</settings>
- <settings pass="oobeSystem">
- <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<BluetoothTaskbarIconEnabled>true</BluetoothTaskbarIconEnabled>
<DisableAutoDaylightTimeSet>false</DisableAutoDaylightTimeSet>
<DoNotCleanTaskBar>true</DoNotCleanTaskBar>
<RegisteredOwner>MS</RegisteredOwner>
<ShowWindowsLive>true</ShowWindowsLive>
<TimeZone>EST</TimeZone>
</component>
</settings>
<cpi:offlineImage cpi:source="wim:f:/my%20images/install.wim#Windows 7 ULTIMATEN" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />
</unattend>

Report •

#2
August 10, 2010 at 18:08:00
Did you fiind a solution as i have the exact same issue?

Report •
Related Solutions


Ask Question