Solved Blank screen on Gateway ZX4300 All-in-One (AIO)

November 10, 2011 at 11:51:33
Specs: Windows XP 7
How do I correct a blank screen. I

have a gateway all in one ZX 4300. I have power as the led lights are on. I can hear the fan and the hard drive. When inserting a disc I can hear it load but I have a blank screen. No blinking cursor nothing. Sometimes the led light goes from white to red (unknown why as this could be hours later)- I believe is in sleep mode when this happens the screen will come on.

Has anyone had this same issue - how was it resolve. any help would be much appreciated


See More: Blank screen on Gateway ZX4300 All-in-One (AIO)

Report •

#1
November 10, 2011 at 16:19:27
Try / borrow another plug in / USB monitor.


Report •

#2
November 11, 2011 at 05:31:04
✔ Best Answer
I figured out how to fix this.

1st- Unplug your all in one pc removing the power cord from the back. Push and hold your start/power button while at the same time plugging it back in. This will start your pc.

The cause of my problem was in the power setting needed to be changed. I went to my control panel clicked on power settings and changed:

Turn off hard disk after 20 minutes
Sleep to never
hibernate to never
usb settings usb selective suspend setting disabled
turn off display after 20 minutes
adaptive display off

My problem was solved and gateway wanted to charge $150-$200 to fix this my pc is only 13 months new -the b---tards


Hope this helps


Report •

#3
November 11, 2011 at 05:38:13
Nice work snafuforyou1, thanks for detailing your fix, now people googling will have another option.

Report •
Related Solutions


Ask Question