Solved IIS6 - 404 error on both guest and admin

November 5, 2011 at 15:01:21
Specs: Windows 2003
Hi all,

This is the very first time that I have tried to get IIS working on Win2003, and I am having a major haedache with it. I managed to get the default site working on localhost, this is where the problem first arised, it would not get rid of the login popup when viewing the website externally. So after many days (literally) tweaking permissions etc etc I have now got to a point where I see a constant 404 error on both guest & admin.

I have exhausted possibilities on what to do next, I have a server setup that I am currently renting. Is there anyone around to help me out with this? I am at the end of the road now and just cannot figure it out.

The domain is internalguides.com or 62.233.101.201.

I have linked to a page with screenshots of all my configuration, if you can help me out I have skype and will give a tip to anyone who wants to assist. I'm sure it is a real easy thing to do for someone who knows what they are doing.

Here is the page: http://lexus365.com/iisproblem.htm

If you have any ideas on what it could be or want to help please reply, I am literally begging you now as I pull out my hair lol.


See More: IIS6 - 404 error on both guest and admin

Report •

#1
November 9, 2011 at 05:52:23
✔ Best Answer
The test page appears when I go to the site. That seems to be working. Use the local IP to view the site on your LAN & the URL outside of your LAN.

How do you know when a politician is lying? His mouth is moving.


Report •

#2
November 13, 2011 at 07:21:03
Hi Sorry, this has been resolved now... I did not enable certain web services.... ticket closed.

Report •
Related Solutions


Ask Question