Solved What's with the HUGE ads in every post anymore?

Dell / OPTIPLEX 755
May 6, 2014 at 22:21:30
Specs: win 7 pro, n/a
Lately the same ad is on every post I've opened...what gives with that? I'm using Chrome at the moment.

HELP in posting on Computing.net plus free progs and instructions


See More: Whats with the HUGE ads in every post anymore?

Report •

✔ Best Answer
May 7, 2014 at 13:12:35
XpUser4Real,

Interesting. I did get your email and it sounded like you resolved the problem. That is good news. I wonder why the screen capture didn't work.

Thanks!
Justin



#1
May 6, 2014 at 23:50:09
Download and run the following:

http://www.bleepingcomputer.com/dow...

Then:

https://www.malwarebytes.org/free/

Likely between them they will resolve it if it's pest ware ofsorts. Presumably this is happening on most/all sites?

And this add-iin/extension for Chrome may be ofinterest too:

http://download.cnet.com/Adblock-fo...


Report •

#2
May 7, 2014 at 05:17:54
Which add is it? If its on this site, maybe Justin needs to know.

::mike


Report •

#3
May 7, 2014 at 05:58:28
XpUser4Real,

Can you post a screenshot?

Thanks!
Justin


Report •

Related Solutions

#4
May 7, 2014 at 07:35:11
Hi Justin, I did post a screenshot and now it's gone? I used the computing.net tool to insert it in my post. I think this is one of the ads that runs at different times, I remember a long time back we had ads that only ran at certain times, the time I saw it was when I originally posted the problem.
It was on every post...it kind've just appeared after you opened a post. I will take another screenshot when I see it and send it to you in your e-mail next time...it's weird how it vanished over night.

trvlr, I use adwcleaner and malwarebytes on a regular basis, thanks anyways for the suggestion.

HELP in posting on Computing.net plus free progs and instructions

message edited by XpUser4Real


Report •

#5
May 7, 2014 at 10:54:20
Xp... I guess I didn't note who was posting as attentitively as I might; udderwze I wud ha known you wud be across all that..

- goes back into grovels in humbles...


Report •

#6
May 7, 2014 at 12:03:31
no problem trvlr,
Justin, I sent you an e-mail with the pop-up

HELP in posting on Computing.net plus free progs and instructions


Report •

#7
May 7, 2014 at 13:12:35
✔ Best Answer
XpUser4Real,

Interesting. I did get your email and it sounded like you resolved the problem. That is good news. I wonder why the screen capture didn't work.

Thanks!
Justin


Report •

#8
May 7, 2014 at 14:44:25
I've not seen anything out of the ordinary on posts.

Always pop back and let us know the outcome - thanks


Report •

#9
May 7, 2014 at 14:47:07
Justin, I have no idea why the screen capture didn't work, it had told me it was added at the time I originally posted...that is puzzling, but maybe it had something to do with what Avast found and I quarantined on the bootscan

HELP in posting on Computing.net plus free progs and instructions


Report •

#10
May 7, 2014 at 17:48:30
Hmm,

That is odd. It seems like it got detached from the post somehow. Oh well, if it happens on any other posts you do, we could have a closer look. Anyway, glad your problem got solved.

Thanks,
Justin


Report •

#11
May 7, 2014 at 19:19:41
sounds good Justin, I'll let you know if that comes up again...thanks!

HELP in posting on Computing.net plus free progs and instructions


Report •

Ask Question