Solved weird multiple pop ups when I use Explorer.

August 22, 2011 at 12:27:42
Specs: Windows XP, 2.21 ghz / 1mg
When I open explorer, I use it for a few minutes, then multiple boxes pop us of the same error. It says:

Cannot find:

http:// then a bunch of characters (like 3 rows). I would highlight and post, but it won't let me. When I click on each box, it opens explorer back up and takes me to my homepage. I have ran full scans, and still it pops up. Anyone have any idea what it is and how I can get rid of it?

Thanks!


See More: weird multiple pop ups when I use Explorer.

Report •

✔ Best Answer
August 24, 2011 at 16:12:11


#1
August 22, 2011 at 13:48:55
try resetting IE, sounds like you have some corrupted addons

Some HELP in posting on Computing.net plus free progs and instructions 7 Medals


Report •

#2
August 22, 2011 at 19:02:48
what's the easiest way to do that?

Report •

#3
Report •

Related Solutions

#4
August 23, 2011 at 18:37:18
Duh...hahaahhahah...

It worked perfectly. I installed Firefox today too, and really like it. Thanks for all of your help!


Report •

#5
August 23, 2011 at 19:32:50
Glad to hear you sorted it out...thanks for posting back

Some HELP in posting on Computing.net plus free progs and instructions 7 Medals


Report •

#6
August 24, 2011 at 15:06:30
Oh man....

It's back. I reset again, and it's doing again. I installed Firefox and starting using it, but then Firefox pops an error and then starts opening browser after browser. Got up to 54 Firefox's before I shut them down. Any ideas now?


Report •

#7
August 24, 2011 at 16:12:11
✔ Best Answer

Report •

Ask Question