redirecting virus/spyware/something

Dell Dell inspiron 530 desktop computer...
October 9, 2009 at 11:45:39
Specs: Windows XP
I've run several different scanners and have deleted anything they've found. Still though I am getting redirected when using Google search. This happens just about every other time I search or click on a link. I don't know what else to do.

See More: redirecting virus/spyware/something

Report •


#1
October 9, 2009 at 12:53:13
did you try turning off system restore and then scanning?
If you did, you may have a rootkit installed on your PC.
You may want to try unhackme, follow the beginners guide on the left of the install page. Run all the scans untill the PC is clean.
http://www.greatis.com/unhackme/dow...
There are many options in the program, be sure to use all of them especially when you don't know if you want to delete a questionable file.
Try googling the file and see if it is safe to delete.
Once the PC has no more infections you can uninstall unhackme.

Some HELP in posting on Computing.net plus free progs and instructions Cheers


Report •

#2
October 9, 2009 at 13:45:55
I haven't tried turning off system restore before scanning.

I downloaded and ran unhackme. It found a few things but I'm still having trouble with getting redirected.


Report •

#3
October 9, 2009 at 14:24:46
your trying to get to google and your getting sent someplace else? if so where?

when you run a search your getting sent off someplace else? if so where?


Report •

Related Solutions

#4
October 12, 2009 at 05:27:55
It happens when I run a search (any search engine). I get sent to one of many different sites when I click on the link for a site. This only happens sometimes (so half the time I can click the link and get to the site I want and half the time I get redirected to a site I don't want).

Report •

#5
October 12, 2009 at 05:30:07
Should I still try combofix? That post seems to have been deleted.

Report •

#6
October 12, 2009 at 06:52:47
I went ahead and ran combofix looks like that did it!

Report •

#7
October 13, 2009 at 13:31:28
I downloaded and ran unhackme. It found a few things but I'm still having trouble with getting redirected.

Did you run all the scans untill the PC was clean?

Some HELP in posting on Computing.net plus free progs and instructions Cheers


Report •

#8
October 13, 2009 at 13:40:11
It looks like combofix has taken care of the problem. Thanks for all the help!

Report •


Ask Question