Firefox & Spyware Blaster?

December 10, 2009 at 18:28:11
Specs: Windows Vista
Hello, I am having an issue with spyware blaster. I keep it up to date and when I open it and "enable all protection" and it works fine. But as soon as I close the Firefox browser it says "partially enabled..." No matter how may times I "enable all protection" everytime Firefox is closed it shows as only being partially enabled and doesn't have full protection. I have version 4.2 for Spyware blaster and 3.5.5 for Firefox. Are these programs not compatible? Spyware blaster used to work fine with older versions of Firefox. thanks for the help

See More: Firefox & Spyware Blaster?

Report •


#1
December 22, 2009 at 12:58:47
Anyone have any opinions/recommendations on this issue?

Report •

#2
January 14, 2010 at 12:38:49
Is there anyone that has had this issue or can offer some advice on what to do to fix it? I don't have any support through the free Spywareblaster. thanks again

Report •

#3
January 20, 2010 at 12:52:14
Have you checked Spywareblasters forums? There seems to be quite a bit on your topic. Here is the link. http://www.wilderssecurity.com/foru...



Report •

Related Solutions

#4
January 21, 2010 at 04:14:21
if i were you I would back up all the documents from the current profile such as from desktop, my documents to another drive and create new user with the privilege of Administrator. restart the system and login from new user and delete the old profile ie u were using before restarting the system. and login with same old profile and replace all the backup to original position.

check if your c:/documents and settings/...........if your profile is temp or Normal.


Report •


Ask Question