Port Forwarding Stopped Working

June 8, 2011 at 19:09:46
Specs: Windows Vista 64-bit
I've been using this router for awhile (Siemens SE567) and trying to connect to a server on a game called Terraria and it was working before, but now it isn't working. The port being used is 7777. I also find this strange when i try ipconfig /all,
this is what appears.

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : domain.invalid
Description . . . . . . . . . . . : Intel(R) 82567V-2 Gigabit Network Connect
ion
Physical Address. . . . . . . . . : 00-21-97-4E-1D-9B
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::64c3:d52c:fc9b:4b9%10(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.64(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : June-08-11 7:41:46 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : June-09-11 7:41:46 PM
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.254
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 218111632
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-11-82-52-CA-00-21-97-4E-1D-9B

DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.254
192.168.1.254
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled


See More: Port Forwarding Stopped Working

Report •


#1
June 8, 2011 at 21:05:14
Check the port forwarding in the routers settings again and especially check, whether the ip address for port forwarding is 192.168.1.64.

I bet, ip has changed.

You are expecting our help, we are expecting your response !!!


Report •
Related Solutions


Ask Question