Pls.. Help me with my CDR King WIRELESS ROUTER

Lenovo Ideapad s400 dark brown 14" noteb...
November 10, 2014 at 15:23:24
Specs: Windows 7, 4.00gb
HI

I HAVE BOUGHT CDR-KING INDOOR SMART WIRELESS-N LONG RANGE/AP ROUTER (1T1R).

I HAVE READ THE INSTRUCTIONS CAREFULLY AND BE ABLE TO CONFIGURE THE ROUTER. BUT THE PROBLEM IS. I CANNOT CONNECT TO THE INTERNET USING THE LAN AND AS WELL AS WITH THE WIFI. WHAT SHOULD I DO. PLS HELP
IM USING WINDOWS 7 and HOME BRO 999 INTERNET PROVIDER

message edited by micahbrenda


See More: Pls.. Help me with my CDR King WIRELESS ROUTER

Report •


#1
November 10, 2014 at 15:27:35
Not sure I quite understand the question. Normally you connect either to the cable LAN or to Wifi but not both at the same time. It's usually easier to connect to the cable LAN first.

Always pop back and let us know the outcome - thanks

message edited by Derek


Report •

#2
November 10, 2014 at 15:41:37
micahbrenda you must be new to the internet but typing in CAPS is considered YELLING and rude.

Check the cable from the modem to the wan port. Make sure lights are blinking at both ends. If good then logon to your router and see what wan ip address and gateway you have.

Answers are only as good as the information you provide.
How to properly post a question:
Sorry no tech support via PM's


Report •

#3
November 10, 2014 at 20:46:05
hi, I might be yelling,cuz i dont know what to do this with this one.. i am sorry with that..
all cable ports are blinking,
heres the screen shot of my desktop for you be able to see what i mean.
Gateway and IP address were already configured ... I wonder why the wifi signal is excellent tho i cant even connect in the internet.. did i miss anything..
pls help
heres the youtube video ref i used ; https://www.youtube.com/watch?v=NlY...

<img src="http://i1071.photobucket.com/albums/u503/micahbrenda/CDRKING%20problem%20router/4_zpsbf5822fc.jpg" border="0" alt=" photo 4_zpsbf5822fc.jpg">


<img src="http://i1071.photobucket.com/albums/u503/micahbrenda/CDRKING%20problem%20router/3_zpsdc615bf7.jpg" border="0" alt=" photo 3_zpsdc615bf7.jpg"/>

<img src="http://i1071.photobucket.com/albums/u503/micahbrenda/CDRKING%20problem%20router/1_zps31da50bc.jpg" border="0" alt=" photo 1_zps31da50bc.jpg"/>

message edited by micahbrenda


Report •

Related Solutions

#4
November 11, 2014 at 08:03:52
Are you certain your server uses a static IP?

Always pop back and let us know the outcome - thanks


Report •

#5
November 12, 2014 at 13:35:53
yes.. another ref i found
http://www.symbianize.com/showthrea... and then i applied it, but it didnt really resolve my main prob with the wifi thing. but good thing that i already got internet access in lan

message edited by micahbrenda


Report •

Ask Question