my network stopped working after new router

February 24, 2011 at 13:43:43
Specs: Windows vista
My onboard network stopped working after install of a wireless router, bought a new card but with no success. I should be able to make on work, right now im using a usb wireless ethernet adaptor slowing me down. Help

See More: my network stopped working after new router

Report •

#1
February 24, 2011 at 13:53:26
what lead you to think your onboard nic had failed?
did you do a ipconfig /all via a cmd prompt? If so what ip address did you have?

Answers are only as good as the information you provide.
How to properly post a question:
Sorry no tech support via PM's


Report •

#2
February 24, 2011 at 15:45:26
It bounced back and fourth from a red x to a yellow cation, I was on tech support with verizon, I must admit im just learning networking, I just dont understand why disconnecting the modem would throw off my network, verizon had to reset the modem, what should my next step be? Thank you kindly for your help

Report •

#3
February 24, 2011 at 17:34:54
wireless router then modem? You need to be clear what we are working with

Answers are only as good as the information you provide.
How to properly post a question:
Sorry no tech support via PM's


Report •

Related Solutions

#4
February 24, 2011 at 18:18:16
the lan connection or what ever the two globes are, Im thinking a software or hardware conflict, trouble is im told to go to the bios and solve my problem their, problem is im a rookie, and if I make a mistake it means reformating, and backing up files is a whole nother cup of tea, I appericate your time, If you can help ill be forever grateful. Thank you

Report •

Ask Question