help connection problem, media disconnected even audio

June 22, 2012 at 15:50:33
Specs: Windows 8, core duo
Microsoft Windows [Version 6.2.8400]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\hunter>ipconfig /all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : hunter-PC
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Bluetooth Network Connection 0:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Bluetooth Device (Personal Area Network)
Physical Address. . . . . . . . . : 00-21-86-00-F5-4A
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Wireless LAN adapter Wi-Fi 0:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . : fastwebnet.it
Description . . . . . . . . . . . : Broadcom 802.11g Network Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-21-00-1A-E5-54
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Ethernet adapter Local Area Connection 0:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe FE Family Controller
Physical Address. . . . . . . . . : 00-1E-68-61-88-04
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.{142E2CD5-1EA3-4995-ACB5-0BE4E100220C}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.fastwebnet.it:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #2
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Local Area Connection* 13:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

C:\Users\hunter>


See More: help connection problem, media disconnected even audio

Report •

#1
June 22, 2012 at 16:06:07
pls help guys

Report •

#2
June 22, 2012 at 16:37:39
Which of them should show Media Connected?
In other words, how are you connected and to what are you connected?
Did it ever work?
What happens last before the problem occurs first time?

Report •

#3
June 22, 2012 at 23:14:07
all of them are working properly before.the problem happen after i restarted my computer.the audio and network icon have red x.when u put the cursor on top on audio icon it says the audio service not running the if u put on network icon it says connection atatus - unknown

Report •

Related Solutions

#4
June 23, 2012 at 01:29:38
Again, how are you connected?
Are you connected to a router?
If so, are you connected to it by wire or wirelessly?

Have you tried to restart the router?


Report •

#5
June 23, 2012 at 01:36:17
im connected via wi-fi before.

Report •

#6
June 23, 2012 at 01:46:57
before i can connect to my router wired or wirelessly but now i can't.

Report •

#7
June 23, 2012 at 02:11:48
i tried trouble shooting but it cant identified the problem.

Report •

#8
June 23, 2012 at 09:05:48
Select properties of wired and wireless network card, then choose tcp/ip propertiesand select to get ip address automatically.
Also select to get dns server automatically.
Then click ok until all windows are closed.

Report back the result.


Report •

Ask Question