red cross on the apache web server hostedpage

Dell Poweredge 2600 server
September 20, 2010 at 19:25:59
Specs: Ubunto 9.10, 2 GB
Hello, I have installed LAMP server and a website. When I browse the website from the server, everything is fine. But when I access the link from any other PC on the network, the page comes up without pictures. Please help!!

See More: red cross on the apache web server hostedpage

Report •

#1
September 20, 2010 at 20:28:06
Check the links of the pictures on the website in the souce code and figure out, whether another pc is able to access this link.
E.g.
http://127.0.0.1/mywebsite/mypicture.jpg

is not accessable from another pc.

Post one of the links of one picture here for review.

The original poster should always write the last response !!!
Let us know, if the problem is solved !!!


Report •

#2
September 21, 2010 at 11:00:46
Thanks a lot for the reply. I think we are moving to the right path. The link is:
http://10.129.21.100/moodle/pix/i/r...
It works on the server and on any computer in the network (I can see the picture). FYI....Yesterday, I found this link about the same issue. Please take a look below and that could be the problem. I did not make the changes yet.
http://www.computing.net/answers/li...

PLEASE ADVICE!!!!!! THANKS!!!!

Report •

#3
September 21, 2010 at 23:22:33
It should look like this:
SRC="logo.jpg"

or, if the picture is in a sub folder,
SRC="./relative/path/to/picture/logo.jpg"

The original poster should always write the last response !!!
Let us know, if the problem is solved !!!


Report •

Related Solutions

#4
September 22, 2010 at 05:11:52
I understand that. I will make the changes and will update you shortly. Thanks a lot!!

Report •

#5
September 24, 2010 at 12:36:39
Hello paulsep,

Thanks for the suggestion. I tried it and it came with some other errors. As we did have any data on the server, my frustation led me to rebuild the server and it is working now. Thanks a lot for the help!!

Have a great weekend and God bless!!


Report •

#6
September 24, 2010 at 12:42:47
You are welcome !!!

The original poster should always write the last response !!!
Let us know, if the problem is solved !!!


Report •

Ask Question