Email not receiving

Gigabyte Ga-g31m-es2l desktop board
November 27, 2011 at 18:48:35
Specs: Red Hat Linux 4, Intel ® Pentium ® 4 CPU 2.66 GHz
Hi all,
I am using Version 1.300 on samba (Red Hat Enterprise Linux 4)
. From the last two week, I cannot received email from one user send us the email.
Normally if we cannot received we can check in the "Spam Quarantine"and"Greylist".
But I am not found any of them. Before I didn't receive, I exactly don't set any rules for those user. eg. "block Ip", "block address", "define as spam". I already put inside the "whitelist" with "domain","email address" and "IP Address" and restart the server. Most wonderful is I told to user to send with another email address but I RECEIVED. IP address and domain between two email address is the same. eg. "abc@123.com" and "def@123.com".
Is any can help me?

Best Regards,

Horace
The result in mail log:

Nov 10 03:02:02 samba amavis[7828]: (07828-02) SPAM-TAG, <abc@123.com> -> <postoffice@myemaildomain.com>,<myname@mycompany.com>, No, score=-1.378 required=7 tests=[BAYES_00=0.001, EXTRA_MPART_TYPE=0.3, HTML_MESSAGE=0.001, MIME_HTML_MOSTLY=0.001, MPART_ALT_DIFF=0.739, TVD_FW_GRAPHIC_NAME_LONG=1.08, USER_IN_WHITELIST=-3.5]

Nov 10 03:02:02 samba postfix/qmgr[23747]: B7A494482FF: from=<abc@123.com>, size=14703, nrcpt=2 (queue active)

Nov 10 03:02:02 samba amavis[7828]: (07828-02) FWD via SMTP: <abc@123.com> -> <postoffice@myemaildomain.com>,<myname@mycompanyname.com>,BODY=7BIT 250 2.6.0 Ok, id=07828-02, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 Ok: queued as B7A494482FF

Nov 10 03:02:02 samba amavis[7828]: (07828-02) Passed CLEAN, [1.1.1.1] <abc@123.com> -> <postoffice@mycompanyname.com>,<myname@mycompanyname.com>, Message-ID: <201111091921.pA9JLGiY2298028@uvprod1.123.com>, mail_id: y5E27KBQ9AoS, Hits: -1.378, size: 14022, queued_as: B7A494482FF, 4370 ms

Thanks

edited by moderator: cat


See More: Email not receiving

Report •

#1
January 11, 2012 at 20:19:52
Try checking procmail log

Report •
Related Solutions


Ask Question