When xbox plugged in will not work

Compaq / Armada e700
August 3, 2009 at 09:35:04
Specs: Windows XP
Hey i have a older laptop (compaq armada e700) and i am trying to see if i can use it as a xbox live wifi adapter. With it i am using a alltel huawei wireless card to get on the internet. I have done everything to it trying to get it to work but i realize that there is no local area connection icon in the network connections and when i plug in my xbox it still does not show up what should i do.

See More: When xbox plugged in will not work

Report •


#1
August 3, 2009 at 10:16:20
On the Compaq you need to setup Internet Connection Sharing.

You need an RJ45 Crossover (Xover) Cable, between the Compaq and XBox.

On the XBOX set up as receiving a LAN Connection with a DHCP Server


Report •

#2
August 3, 2009 at 10:31:33
would the cord that came with the xbox work also i have a toshiba satellite 1200 and the same thing happened and that was that there was no local area connection icon when connected. Could this be the ethernet port driver not working. O wait a have a 10/100 LAN cardbus for the compaq and when that is plugged in there is a icon for a local area connection when that is plugged in but i can not find a cord that goes in it.

Report •

#3
August 3, 2009 at 10:36:50
"would the cord that came with the xbox work also i have a toshiba satellite 1200 and the same thing happened and that was that there was no local area connection icon when connected and i was using a orinoco wifi card but that laptop is not working cus the power connector jack exploded. Could this be the ethernet port driver not working. O wait a have a 10/100 LAN cardbus for the compaq and when that is plugged in it want to bridge with the alltel usb and there is a icon for a LAC when that is plugged in but i can not find a cord that goes in it."

What?

Skip


Report •

Related Solutions


Ask Question