No sound with VGA + male to male cable!!

July 20, 2012 at 11:02:50
Specs: Windows Vista
I have a problem with sound after I connect my PC (Compaq HP) to TV (Lumatron 19D49DVD).
I am using VGA cable with male to male cable.
Once I plug the headfone part (balck head) from the pc the sound appears from my PC but when i plug it again to my PC i get no sound from the TV.
PLZ heelp..!!

See More: No sound with VGA + male to male cable!!

Report •

#1
July 20, 2012 at 11:28:58
Your post is a little confusing, are you saying you get no sound when plugged into the TV? VGA cables carry no audio signal, you would need an audio cable from your computer to the TV.

Report •

#2
July 20, 2012 at 11:41:48
I use audio cable (male to male) beside VGA cable. but there is no sound at all from the TV.
I ment that once I take off the audio cable from my PC ( I can see that there is a sound from my PC) but once I put it again in the PC the sound disappears and I cant get any sound from the TV.

Hope my que is clear now..

Thanx for concering.


Report •

#3
July 20, 2012 at 14:12:22
No, still not clear. Are you connecting the cable from the audio-out port on the motherboard to the audio-in port on the TV? Have you made any adjustments to the TV's audio menu?

Report •

Related Solutions

#4
July 20, 2012 at 18:31:56
Yes..I put the black end in the audio output ( headphone port) in my laptop and the other end of the cable ( the white and the red ends) in the audio input port at the back of my TV but still I cant get sound out from my TV?!!
I havent made any adjustments in the sound setting in my TV cos so simply I cant find that there is any options to adjust it..

Report •

#5
July 21, 2012 at 07:23:32
It's getting a little more clear. Now we know it's a laptop. And we also know it's an adapter cable - 1/8" stereo to red/white RCA. I can't find any info about your TV so the model number must be incorrect or incomplete.

Report •

#6
October 7, 2012 at 03:39:25
I have the exact same problem... except my laptop is a Medion Akoya E1210 and my TV is a Lumatron LED-2410DVD...connected by VGA (works fine), but the sound doesn't transfer when i connect the adapter cable...

Report •

#7
October 7, 2012 at 04:56:24
Create your own post for a new question.Include more details.

You have to be a little bit crazy to keep you from going insane.
---- Save Big Bird -----


Report •

Ask Question