my javascript wont load some pages!!!

July 17, 2010 at 07:41:42
Specs: Windows XP
when i go onto some sites, like newgrounds or maplestory or try to download something, alot of times it wont work, and in the small bar down in the bottom of my IE web rowser, where the link is usually displayed, it says something like Java/altMsg;() or something like that, and when i click it, nothing happens! in youtube, the video window doesn't even appear, and on flash videos, the video box appears, but the video doesnt start. i know i have the latest java and flash player, have treid rebooting, refreshing, uninstalling and reinstalling, reloading some .dll things from the run operation in the start menu, and i cant install IE6 and reinstall IE7 to so-called, "repair," my IE7. i dont know i may have IE8 but i dont have vista. i've tried for literally years and nothing works. please, please, PLEASE help me!

See More: my javascript wont load some pages!!!

Report •

#1
July 17, 2010 at 08:15:46
Try installing the latest versions of:

Java Runtime Environment
Flash Player
Shockwave Player

click here - find them on the list


Report •

#2
July 17, 2010 at 11:28:50
didnt i say i had those? ive been at this for YEARS. you think i wouldve thought of that. please people im at my WITTS END here!

Report •

#3
July 17, 2010 at 11:30:05
for example: see those buttons? the green and red thumbs and stuff in the corner? i can click them, but nothing happens.

Report •

Related Solutions

#4
July 17, 2010 at 14:22:12
Sorry, I have no way of knowing your computer no-how. A lot of morons post questions in these forums & many of them have NOT tried the most obvious fixes. Anyhow, maybe a repair installation of XP is in order?

http://www.microsoft.com/windowsxp/...

Have you run the system file checker (sfc /scannow) or check disk (chkdsk /r)?

"i can click them, but nothing happens"

Something happened because you now have 0 instead of +1.


Report •

#5
July 18, 2010 at 12:18:00
i have but it doesnt work. like most javascript activated buttons dont work when i click them, but things like limewire or even runescape ive tried that need javascript to work, they work perfectly, but buttons or some sites that need it to run, like maplestory, which is my beggest concern, dont work. and i ran the disk check like u said but i have no idea what the stuff that it was telling me meant.

Report •

#6
July 18, 2010 at 12:19:48
plus, i dont have the install disk for xp anymore

Report •

#7
July 18, 2010 at 18:11:03
ah! i think ive pinpointed the problem! it seems to me that my computer must be reading these sites as text doccuments, because alot of times, when i click these buttons that dont work, that little text entering line appears flashing in the margins. is there any possiblity that this could be the case? and if so, how do i fix it??

Report •

#8
July 19, 2010 at 07:18:43
hello?

Report •

#9
July 20, 2010 at 21:11:00
ah! i think ive pinpointed the problem! it seems to me that my computer must be reading these sites as text doccuments, because alot of times, when i click these buttons that dont work, that little text entering line appears flashing in the margins. is there any possiblity that this could be the case? and if so, how do i fix it??
nobody's resopnded to this post in awhile so idk...

Report •

#10
November 1, 2010 at 13:52:23
its not java its your adobe 10.1 specificly flash player, I'm having the same issue but it was after I updated flash player but the thing is there is no other (working) versions of flash player such as 9.0xxxx, from what I've heard even the druid phones and some other phones (including mac pc's) that are using this new crapplayer 10.1 are all having issues, no youtube, weird writing when you click the voting thing, its from crapplayer 10.1.... but adobe has there thumb up there arse!

Report •

Ask Question