keyboard not working please help

Microsoft Windows vista home premium 64-...
February 7, 2010 at 04:54:38
Specs: Windows Vista Home Premium, 2 gb
hi
my keyboard stopped working.i bought new keyboard and only numerics work.using onscreen keyboard to send this message.keyboard works in shop. can you give me some instructions pls to get keyboard working. also tried different usb port. thanks

See More: keyboard not working please help

Report •

#1
February 7, 2010 at 06:15:19
Try opening the Device manager and see if there is any exclamation marks next to any devices, especially the keyboard. You can also try right clicking the keyboard and select remove.Shut down and reboot. When windows reloads, it will reinstall the keyboard. USB can be stubborn sometimes. If you have a ps2 keyboard, try that also.

Report •

#2
February 7, 2010 at 06:56:39
hi
i did that.no exclamation marks.
uninstalled the device and rebooted.
vista reinstalled kboard but same problem.
got ps2 kboard but no port and usb/ps2 adaptor does not work. get a clicking sund when try typing.
any more ideas pls.thks

Report •

#3
February 7, 2010 at 07:09:09
Do other usb devices work on those ports? Try disconnecting all usb devices except the mouse and keyboard. Might be a usb power problem.

Report •

Related Solutions

#4
February 7, 2010 at 12:55:39
yes printer, webcam, phone usb on front and mouse.
will try and let u no in about 2 hurs.
thanks

Report •

#5
February 7, 2010 at 16:14:12
hi
the new keyboard is working now, but only the main board keys and row of numbers. the numberic keys on the right are not functioning.
i unplugged all usb connections and plugged in just the keyboard into a different usb port but it did not work.
i opened troubleshooting in hardware and it opened Filter Keys on my start menu. i checked TURN ON BOUNCE KEYS and that's when the keyboard started functioning. I still don't understand what happened here. does anyone know why turning on bounce keys in EASE OF ACCESS makes the keyboard function? I may try my old keyboard later. I have restarted and it still works. Look forward to your reply(ies). Thanks. Danny1234

Report •

Ask Question