graphics work but does not work?

Micro-star international / Ms-7100
September 16, 2012 at 02:37:01
Specs: Win7, 4GB
normal pcie card does not work in motherboard.
pc does not even fire up and no bios beep.
card works in a different pc though.

I tried a matrox server pcie card and pc works?
pc acts like it has lag though.

something to do with direct3D?

something has broke on the mobo pcie slot that is not used by the matrox.

Asus P5Q Pro
Intel E5200@3.75mhz
8GB 800mhz pc6400
ATI 4870 1GB
X-Fi xtremegamer
RAID0


See More: graphics work but does not work?

Report •

#1
September 16, 2012 at 04:25:23
Your question is very confusing.

With the ATI 4870 card inserted the system doesn't get as far as the BIOS? If you have no card inserted at all do you get the BIOS beeps? What is a 'matrox server pcie card'? Direct 3d doesn't come into pla until Windows loads and you need the correct drivers for that to work. What exactly has 'broke' on the second pcie slot? - that sounds like the motherboard is possibly u/s.

"I've always been mad, I know I've been mad, like the most of us..." Pink Floyd


Report •

#2
September 16, 2012 at 04:58:49
hi
please ignore my sig as it's a different pc.

yes,I'm also confused.
with normal pcie card inserted pc does not boot.
with matrox card inserted pc boots and works ok.
yes there is bios beeps without a card in.

the matrox card is from a server pc.
they are more for 2d rather than 3d,hence the lag.
even with matrox drivers installed it still lags.

it must be something within the pcie slots on the motherboard that has broken or something other on the motherboard?

Asus P5Q Pro
Intel E5200@3.75mhz
8GB 800mhz pc6400
ATI 4870 1GB
X-Fi xtremegamer
RAID0


Report •

#3
September 16, 2012 at 08:10:55
"please ignore my sig as it's a different pc"

OK, so how about posting the specs of the PC you are working with?


Report •
Related Solutions


Ask Question