crazy graphic problem

Lost Fable: the lost chapters
April 5, 2010 at 18:31:00
Specs: Windows XP
i got this problem with all 3d games
cant really describe it cuz my english sucks so ill upload a picture

http:// img169.imageshack.us/img169/8180/ wt felu. jpg (delete spaces)

systemrequirmentslab says i pass the recommended for fable
i also have the same problem with thief 2 and unbirth wich are all old games so i dont think graphic cards is the problem

this happens on all games.


See More: crazy graphic problem

Report •


#1
April 5, 2010 at 19:37:46
I'm not deleting spaces, there's no reason for them being there. And how do you expect to get help if you don't list your specs?

Report •

#2
April 6, 2010 at 04:38:13
i dont know what they are, im in a home right now so i dont no a thing about the computer the reason for the spaces is that the link has w tf in it and that apparently gets filtered out.

Report •

#3
April 6, 2010 at 04:42:57
hang on srl says i have

CPU: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+
CPU speed: 2.00 GHz Performance Rated at: 3.6
RAM 1023.2 MB
OS: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)

Video Card: ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4150)


Report •

Related Solutions

#4
April 6, 2010 at 05:57:27
"ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4150)"

I believe that's a Radeon 9600? It was a good card in it's day. I assume the problem is artifacts on the screen during gaming? It could be the card is overheating. Make sure the fan is working & that no dust is clogging the heatsink & fan blades. You could also try updating the drivers, but obviously that won't fix a hardware problem.

I recommend downloading & installing "option 2":

http://support.amd.com/us/gpudownlo...



Report •

#5
April 6, 2010 at 06:14:38
ok i'll try that. fixed the image
http://img14.imageshack.us/img14/60...

Report •

#6
April 6, 2010 at 06:34:04
nope nothing different. the graphics isn't slow or anything its just really bugged up.

i dont know squat about computers so i have no idea what could be causing it.


Report •

#7
April 6, 2010 at 11:22:41
am i doomed to buy a new graphic card?
that would suck since im broke :/

Report •

#8
April 6, 2010 at 13:54:19
Did you open the case & check that video card cooling fan is working & not all dust clogged?

"am i doomed to buy a new graphic card?"

My guess would be YES. But maybe the following site will give you a clue as to what is wrong:

http://www.playtool.com/pages/artif...


Report •

#9
April 7, 2010 at 11:52:24
Looks like typical ATi driver glitches. Change over to an Nvidia video card so you don't have to change your drivers every time you want to play a different game. This is very typical with ATi products.

I'm sure all the ATi fans will disagree, but what will the solution be? Try a different driver.

www.ati.com

PowerMac 9600(1 ghz G4)
512mb RAM
50gb SCSI
ATi 9200 PCI


Report •

#10
April 7, 2010 at 13:25:20
"I'm sure all the ATi fans will disagree" says the guy with the 9 year old ATI 9200 PCI card...lol

Report •

#11
April 13, 2010 at 08:30:15
""I'm sure all the ATi fans will disagree" says the guy with the 9 year old ATI 9200 PCI card...lol"

lol, ATi drivers on Mac OS classic are a different story, they actually work... most of the time.

PowerMac 9600(1 ghz G4)
512mb RAM
50gb SCSI
ATi 9200 PCI


Report •


Ask Question