need drivers for P7665 Creative SoundBlaster Audigy SB0358

December 18, 2011 at 05:06:53
Specs: Windows XP, Pentium 4 Prescott DT/3.4GHZ & Memory Module 512
No sound after installing new HD and loading operating system from Dell OEM Cd that came with my system Dimension 8400 Ship Date:12/12/2004. In June of 2010, 18 months ago I installed a new HD and used the same Cd and everything worked except the sound card, so back then I got the drivers from the Microsoft website, now they and everyone wants to charge me $30 to update all my drivers even thru the Microsoft website. And Creative Labs has never supported this sound card. The sound drivers on my Cd are the same as going thru Dell's website using my Service Tag: which is Analog Devices ADI 198x Integrated Audio R94481.EXE (7Mb) and Creative Labs-Patch/Upgrade R92022.EXE (10MB) weird the patch is larger than the driver but it's the same one that's on my OEM Cd that I received with the system AND IT DOES NOT WORK. Loads ok but NO SOUND! Yes, my system is old BUT I paid $3,000 for it and it has always worked until 18 months ago when my Seagate HD died and Dell replaced it with a Western Digital which died after 18 months and I just installed yet another one but NOW I can't find drivers. I don't care how old my system is, the card still works but the drivers are nowhere to be found. Please help me find drivers for my P7665 Creative SoundBlaster Audigy SB0358

See More: need drivers for P7665 Creative SoundBlaster Audigy SB0358

Report •

#1
December 22, 2011 at 11:30:55
http://support.creative.com/Product...

It's a good day when you learn something
-------------------------------------------


Report •
Related Solutions


Ask Question