Unable to post followups

Custom / CUSTOM
September 22, 2009 at 02:43:00
Specs: Microsoft Windows XP Home Edition, 2.996 GHz / 3583 MB
I am unable to post followups but i am able to post questions...I have turned off Ad-aware as some other posts said that it was the problem.However, even after turning off everything(AVG8.5,Ad-aware,Malwarebytes,UnhackMe) , i am unable to post followups to my post. I also have to relogin each time i enter the website problem. Any suggestions anyone?Please?i need to reply someone as soon as possible.help please.

See More: Unable to post followups

Report •


#1
September 22, 2009 at 03:16:30
... which "browser" are you using?

... sounds like you have your cookies set to be deleted.

... for i/explorer go to control panel> internet options look @ your settings.

.


.

... Posting is provided "AS IS" with no warranties
http://img515.imageshack.us/img515/...
Grrrr... ....more


Report •

#2
September 22, 2009 at 05:57:32
mozilla firefox.

Edit:it sort of fixed itself... but i'll try posting on my other question before confirming.

Re-Edit: for some apparent reason, i cannot post log files..


Report •

#3
September 22, 2009 at 09:28:18
Posting log files (especially Hijackthis) is frowned upon, unless you are asked to do it.

Report •

Related Solutions

#4
September 22, 2009 at 09:49:42
... eg: place cursor over the first character "hold in" >>left click mouse.... move cursor across page or down diagonally (button still down) .. highlighting all characters you wish to copy.

... then either right click (option)

"copy" OR press "<Ctrl><C>" keys

... then (to target area click to initiate flashing cursor) right click (option)

"paste" .... OR press "<Ctrl><V>" keys!


.

.

... Posting is provided "AS IS" with no warranties
http://img515.imageshack.us/img515/...
Grrrr... ....more


Report •

#5
September 22, 2009 at 23:56:27
i am requested to post the log files so that the person can help me with my problem..however, i do not know why i cannot post log files..

Report •

#6
September 23, 2009 at 01:12:18
You should be able to post the log to your other thread HERE

i_Xp/VistaUser


Report •

#7
September 23, 2009 at 02:04:53
it ends up in a no/invalid subject..

''http://www.computing.net/cgi-bin/wwwboard.pl?security''


Report •


Ask Question