IE 8 not opening

Toshiba / SATELLITE A 105
February 12, 2009 at 11:45:28
Specs: XP-Hm, 1.6/1gig
On a daily bais if not more when trying to open IE 8 nothing happens. Just a blank page. I must use ctrl/alt/detete to even close it. Now this happens when I click on my IE icon or go in file & open a new window. I've scaned for virus,(none) use ad-aware, spybot & almost everything there is. (nothing) Now I've found 2 ways to fix it for awhile or until it happens again. Download IE again or tools/options & reset IE. But in time it happens again. Any ideals? Thank you all for your help.


See More: IE 8 not opening

Report •


#1
February 12, 2009 at 11:51:26
Dump IE8 since it hasn't been yet released emasse. Go back to IE7 and stay put until M$ officially release the official IE8 version.

i_Xp/VistaUser


Report •

#2
February 13, 2009 at 08:56:02
Yeah if it says Beta I don't use it :)

Report •

#3
February 13, 2009 at 08:57:55
By any chance, do you have the Google toolbar installed? If so, I found this from the Microsoft forums:

If you wish to reinstall IE8 Beta 2 for further testing:

1. Uninstall Google Toolbar before reinstalling IE8B2.

2. Download the appropriate installer, saving it to your desktop (do NOT Run
it).

3. Reboot into Safe Mode w/Networking.

4. Double-click on the saved installer to begin the installation procedure.

5. Reboot twice.

http://www.microsoft.com/communitie...


Report •

Related Solutions

#4
February 13, 2009 at 09:24:05
I was advised to just dump the IE 8 & go back to IE 7. I agreed this might be the best thing to do. Now when trying to delete IE 8 after a moment a pop up comes up.... Setup can not copy the file hmmapi.dll.mui. Ensure the location specified below is correct or change it & insert windowss NT service pack uninstall directory in the drive you specify..... c:\windows\ie8

What happen or what did I do? Is there a way to correct this? thank you all.


Report •

#5
February 13, 2009 at 09:40:57
Found this on Tek-Tips:
Taking ownership and changing the file and folder permissions on C:\Program Files\Internet Explorer, C:\Program Files\Internet Explorer\en-US, C:\Program Files\Internet Explorer\PLUGINS\RichFX resolved the problem for me

This program might also work:
http://www.glarysoft.com/absolute-u...



Report •

#6
February 13, 2009 at 09:57:16
I hope deviant719 suggestion above works but if it doesn't then ...

dwsr1 wrote ... What happen or what did I do?

Have you run a registry cleaner since installing IE8 Beta?

What security, antispyware, antivirus programs are running?

Are you running Zone Alarm, Spybot or Spybot TeaTimer?

i_Xp/VistaUser


Report •

#7
February 13, 2009 at 11:12:10
The above didn't work. Program frezzes after 30 sec. I say what did I do just blame myself. I just don't know.


Have run AVG 8.0, Spybot, Ad-Aware, CCleaner, Regcleaner, Antivar, Housecall, Zone Alarm,Panda,


Report •


Ask Question