Hard Drive Driver Missing

Asus / P4800deluxe e
January 9, 2009 at 18:15:34
Specs: XP Home, P4/3.0/2gb
Hi, I have just taken out my Asus P4P800E Deluxe Motherboard from my desktop as I had to replace the CPU Fan Rentainer and I have everything back to normal, now when I turn on my pc I get this message of not being able to find the hard drive ??? I checked the connections and power and even went into the BIOS but there is no Hard Drive, so I changed hard drive and put in Windows XP and tried to instal that but XP says there is no Hard Drive ???
Would appreciate some help on this THanks in advance.

See More: Hard Drive Driver Missing

Report •


#1
January 9, 2009 at 18:40:19
Does the bios still say there is no hard drive ? If not, try reloading the bios setup defaults.

Report •

#2
January 9, 2009 at 18:45:05
Yes the BIOS still says there is no Hard Drive and how do you reload the BIOS setup Defaults ???

Report •

#3
January 9, 2009 at 18:49:21
Is this an IDE drive or a SATA drive?

"So won’t you give this man his wings
What a shame
To have to beg you to see
We’re not all the same
What a shame" - Shinedown


Report •

Related Solutions

#4
January 9, 2009 at 18:49:34
I see no reason to reset the BIOS. Double check your connections...you obviously didn't reassemble something correctly.

Report •

#5
January 9, 2009 at 18:53:01
Yes it is an IDE Hard Drive, and I wrote everything down where it goes and labelled some so I am 99% sure it was all put back together rightr but I think that I must have done something wrong


Report •

#6
January 9, 2009 at 19:38:48
"and put in Windows XP and tried to instal that but XP says there is no Hard Drive ???"
it sounds like the cd drive was detected. just as a test try putting the HD on that cable and, see if it is detected, after you recheck the connections and confirm they are correct.

larry


Report •

#7
January 9, 2009 at 21:20:27
I agree with larry.

WinSimple Software


Report •

#8
January 10, 2009 at 17:55:29
Thanks all for your help, I found out the trouble it was the Asus HDD Cable, cause when I tried it with the cd/dvd rom cable it worked so I went out and bought a new HDD Cable and then plugged it in I finally had my computer up and running again, Thank You All for taking time out to help.....

Report •

#9
January 10, 2009 at 21:19:14
Just what I thought. I had the same exact problem a month ago. Thanks for typing back what happened.

WinSimple Software


Report •


Ask Question