Firefox Sometimes Loads Blank Page

Custom / CUSTOM
January 2, 2009 at 11:59:36
Specs: Windows XP Home, Intel Pentium 4 w/ HT Technology // 1.5Gb of Ram
Hi there,

I am running Firefox version 3.0.5 on Windows XP Home Service Pack 3. When I attempt to access websites sometimes (eg. www.torrentz.com) Firefox will only load a blank page with no error messages. Other times they will load fine. I have tried restarting firefox and my computer, both sometimes will work, but sometimes they won't. I can load the websites just fine in IE 7, Safari for Windows, and Opera. I am not running through a proxy and have Zonealarm firewall. Avast! is my antivirus and I am on a wireless network with d-link xtreme N router and wireless card. The weirdest part is that it only sometimes doesn't load, while other times it will.

This whole problem seems to have started after upgrading from Firefox 2 to Firefox 3.

This problem is VERY annoying and any help would be greatly appreciated.

Thanks ahead,
Bob


See More: Firefox Sometimes Loads Blank Page

Report •


#1
January 2, 2009 at 12:40:55
Have you cleared the Firefox cache to see if it helps?

Clearing the cache - MozillaZine Knowledge Base

If you use a third party utility to clear the cache, ensure that Firefox is not running while doing so or just stop it.

Error loading websites - MozillaZine Knowledge Base

"Doin' right ain't got no end." Cap'n Red Legs


Report •

#2
January 4, 2009 at 17:22:30
Thanks for the quick reply.....unfortunately no luck. I tried clearing the cache from within firefox and that didn't do it. I also tried flushing my dns, and the same result; a blank page with no error messages.

I did find something interesting though. I have the IE Tab add-on and when I load the site using that it loads just fine, but in a firefox tab (in the exact same window as the IE one) the site won't load.


Report •

#3
January 5, 2009 at 09:39:26
Create a new Firefox profile and see if the problem persists in it:

Creating a new Firefox profile on Windows - MozillaZine Knowledge Base

"Doin' right ain't got no end." Cap'n Red Legs


Report •

Related Solutions

#4
January 5, 2009 at 21:56:29
Same result as before, the same blank screen even in the new profile. I didn't delete my old profile when I did that as I don't want to lose all my settings and add-ons, so I don't know whether that would make a difference though...

Report •

#5
January 15, 2009 at 15:30:39
Hi just created an account here.

I have the exact same problem as you, with an almost identical system:

Firefox version 3.0.5
Windows XP Home Service Pack 3
Avast
No proxy
On a lan

I have the following extensions installed:
Adblock plus
British english dictionary
CookieCuller
Danish dictionary
Dictionary Switcher
Download Statusbar
Downloadhelper
Dublicate tab
Fasterfox
Java quick starter
NoScript
Save images
Session manager

I hope we can solve this problem.

Keba


Report •


Ask Question