Can't open webpages asking for passwords

Microsoft Windows xp home edition sp2b
September 17, 2009 at 23:14:27
Specs: Windows XP, Pentiun 4 3.4 / 1Gb
Suddenly I can't open webpages asking for ID or passwords (emails, chat, msn, sites).
After login and click "OK", these pages don't load. Few minutes waiting (supposedly loading) and then they appear blank (no message on screen)
Other pages (no ID nor passwords needed) works fine.

Reinstall Windows (XP SP2 HEd.), Firefox (3.5.2), Internet Explorer 7 doesn't fix it.
Turning off ZoneAlarm either.
Cookies are ON. No changes in settings recently.

Scan with Avast HEd., Spybot SD, Spyware Doctor didn't show anything.
Running ZoneAlarm Free Ed. (8.0), Avast HEd.(4.8) while on line.

Any idea?
TIA


See More: Cant open webpages asking for passwords

Report •


#1
September 18, 2009 at 13:04:06
Try a live linux cd and see it works. If so then your OS. If not then network.

Playing to the angels
Les Paul (1915-2009)


Report •

#2
September 19, 2009 at 20:07:43
Great !!

What about this...
"Buy a new computer..." If works is the older one.
"Try another address..." If works move home.

Anybody can give me a more specific answer?
After all this is a WinXP forum, isn't it?

TIA


Report •

#3
September 20, 2009 at 19:48:33
Just reinstall XP w/o format will keep the original settings.
Try reinstall XP with format the HDD.

This case usually only happen in PCs among company that it related to the authentication and synchronization problem between servers.
To make a blrand new XP image should fix this problem at home.


Report •

Related Solutions


Ask Question