Restore Acer to factory setting isn't working

November 26, 2010 at 08:18:04
Specs: Windows vista
Hi everyone, one of the laptops my family owns had some problems with it (mostly that it was slow) and it needed to be restored, so we put it to be restored (we have recovery disks) and now it keeps getting stuck on 27% then after a while it goes back to 0%.

The computer is an Acer Aspire 4937G, it runs vista home premium 32 bit so i am using acer eRecovery to restore the laptop. Also I cant boot vista up now.

Please help!!


See More: Restore Acer to factory setting isnt working

Report •


#1
November 26, 2010 at 09:14:37
"...Also I cant boot vista up now..."

... I'd say that 27% of your installed Vista is more than likely been hosed.

... have you tried (click >>) <Alt> <F10> method yet?

... depends on an existing recovery partition.

.

... Posting is provided "AS IS" with no warranties
http://img132.imageshack.us/img132/...
Grrrr... ...im


Report •

#2
November 26, 2010 at 09:36:18
Thanks alot you are a saviour I would have been in so much bother if it wasnt for you :).

Report •

#3
November 26, 2010 at 09:41:20
... worked ???


.

... Posting is provided "AS IS" with no warranties
http://img132.imageshack.us/img132/...
Grrrr... ...im


Report •

Related Solutions

#4
November 27, 2010 at 05:13:50
Yep im typing this from that same laptop :).

Report •

#5
November 27, 2010 at 09:41:44
... oh good that was an easy one, nice when things go right.

... thx for responding "stike05"

.

... Posting is provided "AS IS" with no warranties
http://img132.imageshack.us/img132/...
Grrrr... ...im


Report •


Ask Question