One site isn't working

Toshiba Satellite l455-s5975 notebook
December 20, 2009 at 10:38:23
Specs: Windows Vista
My laptop will not open one specific site that I can open on other computers. Before anybdy leaves a response you should know that I just restored my laptop to the out of the box state and the website still won't work, any Ideas?

See More: One site isnt working

Report •


#1
December 20, 2009 at 10:42:07
What`s the website ?

What browser do you use ?

...the site might is blocked....what AV do you use ?...

Google is your friend

www.google.com


Report •

#2
December 20, 2009 at 10:49:31
The website is cheapassgamer.com the browser from IE 8 was link broken the one from IE 7 is IE can't display the page.

Report •

#3
December 20, 2009 at 10:54:48
Won`t open it for me too....hmm....seems there is something bad on the site ( Kaspersky 2010 identified it like that )

What antivirus software do you have ?

Google is your friend

www.google.com


Report •

Related Solutions

#4
December 20, 2009 at 11:55:35
I have McAfee, but I opened the website last night on another computer.

Report •

#5
December 20, 2009 at 11:57:23
Try to exit from the antivirus & open the page.....what happens ? (LoL, do it VERY fast...)

Google is your friend

www.google.com


Report •

#6
December 20, 2009 at 12:01:42
What do you mean exit from the anti-virus

Report •

#7
December 20, 2009 at 12:06:59
I mean to close the anti - virus....as simple as right click the McAfee Tray Icon ( Down right ), and press "Exit"

Google is your friend

www.google.com


Report •

#8
December 20, 2009 at 12:11:03
I do not see that option on the menu

Report •

#9
December 20, 2009 at 12:12:20
Should I just delete Mcafee and get AVG or somthing else

Report •

#10
December 20, 2009 at 12:15:43
If you`re about to leave McAfee...

Not AVG.....Avast...

....Avast...

Google is your friend

www.google.com


Report •

#11
December 20, 2009 at 12:41:10
I downloaded avast and still can't access the page.

Report •

#12
December 20, 2009 at 12:41:56
I just found out that I also can't get on last.fm

Report •

#13
December 20, 2009 at 12:50:30
If you removed McAfee, and installed avast, and still you can`t access the page....hmm...

Tools --> Internet Options --> Advanced Tab --> Click "Reset" button....

Google is your friend

www.google.com


Report •

#14
December 20, 2009 at 13:25:52
Tried it still no beans.

Report •

#15
December 20, 2009 at 14:12:09
Site loads for me running XPPro/IE8/AVG.

I did get a message bar saying...

"An add on for this website failed to run. Check the security settings in Internet Options for potential conflicts."

You might download and run CC Slim, then try again.

http://www.ccleaner.com/download/bu...

Skip


Report •

#16
December 20, 2009 at 16:11:15
Will this do anything after I already restored my pc to out of box state today.

Report •

#17
December 20, 2009 at 16:11:53
Do you think an IP change would do anything.

Report •

#18
December 20, 2009 at 16:47:14
#16 - probably not
#17 - might...give it a try

Skip


Report •


Ask Question