Not responding after loading start-up program

Toshiba / M300
October 15, 2009 at 09:38:43
Specs: Windows Vista

I just bought my toshiba laptop and now it seems like it has alot of problems. When I was surfing the net, suddenly the whole laptop hangs and does not work. So i'll have to press power option to shut down the whole laptop. Then after I restart the computer and in the 1st few minutes it works as normal and seems like ok but then after all start-up program are loaded then the whole laptop will just hangs there and not responding. Even though i restart many times already the problem still exists. Before this the same problem occur also and i tried to restore the whole computer and it works fine. But after few weeks the problems occur again!!! I have already restore the laptop 6 times and everytime at 1st it works fine but then after few weeks it will just hangs by itself. I can log in to safe mode and it works fine in it. and i tried to check for any malware and spyware, and there isnt any.. So pls help because i dont wanna restore my computer the 7th time because eventually it will hang again!

See More: Not responding after loading start-up program

Report •

October 15, 2009 at 11:44:54
Most likely there is a hardware problem. Since you state the unit is new and you indicate multiple attempts to run the recovery you need to take it to an authorized service center. They can check the hardware and fix any problems they find.


Report •
Related Solutions

Ask Question