no network adapters after reboot

April 11, 2013 at 15:17:41
Specs: Windows 7
can not see network adapter in my device manager. All of the the other devices have a yellow question mark. Can not seem to get connected to the web with out a LAN line and from rebooting yesterday I am lost. please help

See More: no network adapters after reboot

Report •

April 11, 2013 at 15:31:51
"All of the the other devices have a yellow question mark"

For whatever reason, you need to reinstall all the device drivers.

Report •

April 11, 2013 at 18:51:43
Try to recall what happened before that reboot, if before the reboot all things were fine and just after that reboot it went mess, it could be the driver folder or files corrupted for some reason.

But this usually after you install/uninstall something, or just a system failure causes the system files to corrupt. Go to device manager and manually reinstall the drivers. Or you can try some third party tools to assist you, like the driver genius.

Report •

April 12, 2013 at 09:29:14
Sorry but I must disagree with #2 about using "driver genius" (or any similar miracle driver finders you find on the net). Even when they are not scams they have certainly been responsible for messing things up. You get your drivers from the computer manufacturer.

Please explain what you mean by "All of the the other devices have a yellow question mark". Do you really mean all of them (such as display and sound drivers), or do you just mean Network Devices? If you mean the lot, then you should be experiencing all sorts of problems, not just issues about getting on line.

I might be best to do System Restore, choosing a date/time before this happened.

Always pop back and let us know the outcome - thanks

Report •

Related Solutions

Ask Question