User Permissions Blocking Site Content / Java

September 22, 2011 at 11:23:13
Specs: Macintosh
Hey I am in here in hopes someone can help us with a 'wierd' issue we are having, and I think I have narrowed it down to something with the user on our 2008 server. Thanks for your help in advance and I will try to explain the issue in detail:

A user who is logging onto our server is experiencing display issues when browsing the internet.

1) We have used IE, Firefox and Chrome to verify its not a browser issue, and even in those instance reset and checked all security and addons.

2) We have logged the user onto the server from 4 different office computers. And yet still we have the same result. Making me believe this could be a user logon setting or server blockage of website scripting?

3) Loging on multiple different users on the orginal computer and the other 4 tested that didn't work, those accounts can browes fine, verfiying its not the lcal machin.

4) The browsing issue is this: No scripting is working. Its like its being block. All websites look generic and in text. For instance does not show the java buttons at the top.

So I am thinking that this might be some sort of blocking/setting in the users profile on the server? We have (at least I think) reset the users user group to standard, but it didn't seem to help.


See More: User Permissions Blocking Site Content / Java

Report •

September 22, 2011 at 13:40:45
Sounds more like a corrupt user profile. Usual solution is delete it and recreate it.

Answers are only as good as the information you provide.
How to properly post a question:
Sorry no tech support via PM's

Report •
Related Solutions

Ask Question