my PC wont start ,says 'NO signal input

March 2, 2011 at 19:41:01
Specs: Windows Vista, 3326 mb ram
hi my pc wont load up windows. it does its normal start up stuff then it says no signal input. im in safe mode right now ... but when i let it start up normally it goes to that black screen with the lil message in the center with red writting, saying " no signal input" can someone help me please. the other day i got a spyware virus called antimalware GO and i thought i fully got it rid of it by downloading iexplore . but i wasnt ever able to find the files. if that has anything to do with it. i dont know the comp specs exactly cause it was custom built by some scam artist who didnt even give me a validated vista. the key was already in use. and its still like that cause im stuburn and am lagging to pay the 120 for windows vista. and i have bills and just spent 70 dollars on a power supply for this comp cause my old one burnt out . only having this comp for a year or two. its been a mess.

vista home premium 6.0
bios date 5/19/09
amd athlon IIx2 250 processor (2 CPUs),~3.0 GHz
memory 3326 mb ram
direct x11
video card is a geforce
thats what i get when i press dxgiag into search

but when i look in my system from control panel it says 4.00 gb ram
32 bit op system
nvidia geforce 9500 GT video card

See More: my PC wont start ,says NO signal input

Report •

March 2, 2011 at 22:13:19
antimalware GO

Here are all the steps to get rid of antimalware GO, do all the steps including the final step of looking manually for any files that remain. You will have to do them in Safe mode.

Maybe then everything will be Ok.

Report •
Related Solutions

Ask Question