Computer Not Running Correctly

Compaq / Ed861aa-aba sr1603wm na54...
November 20, 2009 at 23:33:10
Specs: Microsoft Windows XP Professional, 1.79 GHz / 1086 MB
Okay. I have no idea what could have caused this, (I live with a very iggnorant step-sister and she uses Limewire and I don't know what she has downloaded in the past 48 hours, she wouldn't know a computer if it smacked her right in the face) but absolutely NOTHING will run on my computer. If I click on something (even a Ctrl+Alt+Del), all I get is the mouse and the turning hourglass for about 4 seconds and it goes away and I get no results whatsoever. I cannot open my files, run the internet, run the task manager, or basicly run anything. I can run everything tip-top PERFECT on safe-mode (with networking), and I can run anything with no problemo.

I have ran MBAM, Symantec, and SUPER Anti-Spyware and they had had all different results, and of course I deleted those viruses. To my extent I thought that that was the end of my awkward computer moment, but it was not.

I ran those three again posterior to re-booting, and I get no virus detections.

So now I'm stuck with nothing to do except surf the web with safe-mode, which is not very exiting.

Any suggestions and what I should do?

See More: Computer Not Running Correctly

Report •

November 20, 2009 at 23:45:50
First, try another anti-malware product such as Spybot Search & Destroy (likely it and your virus-scanner would do better in safe-mode as well).

Second, never let your step-sister near your machine again. Ever.

Report •

November 21, 2009 at 01:19:31
Well thanks for that(:
Now my computer can at least run without it having to be on safe mode.
But it still takes a massive amount of time to start up everything and it's running slower than it did.
But I guess problem solved eh?
Now any tips so I can get it back to it's normalNORMAL state?

Report •

Related Solutions

Ask Question