Server set up, unable to connect clients

Microsoft Windows server 2003 enterprise
October 29, 2009 at 07:13:32
Specs: Windows xp pro
Hi
I have just installed server 2003 enterprise on a
Dell power edge 1600SC.

As far as i am aware the server is set up right.
I am unable to connect the clients to the
server.

HCDP is disabled on the router.

ISP Status from router

IP 192.168.0.19
DG 192.168.0.1

I set the server scope to 192.168.1.10 -
192.168.1.50

I have two NIC installed. how do i know if i
have DHCP set up right on the server?

Any help please. need to get it done for 4 pm
today :(


See More: Server set up, unable to connect clients

Report •


#1
October 29, 2009 at 07:26:23
does this look right in DHCP?

Router - 192.168.1.1
DNS Server - 192.168.1.5 , 192.168.0.1
DNS Domain Name - Penhill
WINS/NBNS Server - 192.168.1.5 , 192.168.0.1
WINS/NBT Node Type - 0x8


Report •

#2
October 29, 2009 at 07:42:23
the first NIC connected to the router is set to the following
settings

Use following IP
IP 192.168.1.5
SubNet: 255.255.255.0
DG 192.168.1.1
Use following DNS
Preferred DNS 192.168.1.5

The second which is connected to the local Network is set to
the following setting

Use following Ip Address

IP 192.168.1.6
Subnet 255.255.255.0

Use the following DNS
127.0.0.1

Can any body help please????


Report •

#3
October 29, 2009 at 12:36:35
Can any body help with this please?

I sure its just a ip wrong some were but not sure were


Report •

Related Solutions

#4
November 1, 2009 at 09:18:06
Can any one help me with this?

Report •


Ask Question