ONE website is not working for me

April 4, 2009 at 09:31:45
Specs: Windows Vista
It seems that there have been several people with a
problem similar to mine but after reading their posts I
have still gotten nowhere.
I frequently go to www.polyvore.com, but within the
past 3-4 days it has stopped working for me. I always
get a "page cannot be displayed" message. I KNOW
this site is up and running, as my friends have still
been able to access it while I can't. I am not having
trouble with any other sites.
I have tried accessing the site on all these browsers:
Explorer, Firefox, Safari and Opera. None of them
work. I have deleted my cache, turned of my firewall,
popup blocker, etc. I have also run my anti-virus and
spyware programs and they didn't help.
The main problem I think is with my network because
non of the computers in my house can access that
website.
Does anyone have any ideas? I'm really stubborn and
I want to figure this out!

See More: ONE website is not working for me

Report •


#1
April 4, 2009 at 10:11:30
It must be a DNS issue, i'll assume your using win xp and wired cable to your router.

Go to start/settings/control panel double click on "network connections"

Double click on your local area connection, if you have more than 1 local area connection then you should be able to work out which is the active connection, click properties, click on internet protocol tcp/ip, click properties again.

Click the "use the following dns server address"

And type this numner in there 208.67.222.222 without any dots so 208 67 222 222
click ok, then click ok again and try the website



Report •
Related Solutions


Ask Question