Network Setup Wizard Problem

May 6, 2009 at 08:23:31
Specs: Windows XP
Hi, Ok before I start here is my system. Windows XP home 2002 service pack 2, Intel, celeron CPU 1.7, 512 ram, dial-up 56k inbuilt modem, I think my network card is a Realtek RTL8139 family PCI fast Ethernet NIC..
Ok my problem is with the network setup wizard, I can go thru the wizard fine it has what I want avalible etc. but when its finshed nothing is added to my connections. its just my internet there on its lonesome (which is on when I use the wizard). This problem is only recent it worked fine not so long ago but system restoring didnt help (I didnt go too far back and I dont rele want too), restarting to see if it will appear doesnt help, I have reinstalled the driver (downloaded it) didnt work. I try it with what im networking to connected and not connected didnt seem to matter either way (same with the internet connection). Ive googled this problem with no luck, Ive hit a dead end.. Any help would be greatly appreciated.

See More: Network Setup Wizard Problem

Report •

May 6, 2009 at 08:27:31
Your post is a little confusing and I don't quite understand what it is you're trying to accomplish.

First off, is your internet working properly?

Second, what exactly is it you're trying to do?

Report •

May 6, 2009 at 17:14:41
my internet is fine. every thing is fine. it is the network setup wizard that wont work.

it will open. the wizard will finsh. but it does not create a new connection in the network connections page like it used too.
Im trying to create a network but the connection is not showing up

Report •

May 9, 2009 at 01:35:36
but it creates other connections just not the one i want. I want an ICS connection to run the internet using a client computer/device

Report •

Related Solutions

Ask Question