Cisco Anyconnect works fine everywhere else except my home

January 15, 2016 at 06:31:39
Specs: Windows 7 Pro
I use wireless connection on my laptop to VPN into work. Works fine everywhere else, but when I am in my home, I get "Network error. Unable to look up host names". It eventually connects and allows me to log in, but performance can be iffy - I seemed to get dropped from anyconnect often. All other wifi devices in the home work just fine. I saw one post that said to reinstall anyconnect, but not sure if that will work since it works fine outside my home. Wondering if there is something in home network causing this. I have comcast cable modem and belkin wireless router.

See More: Cisco Anyconnect works fine everywhere else except my home

Report •

January 15, 2016 at 07:14:38
The first thing you should do is contact your work IT people and talk to them about this. If that doesn't help, try googling the error message you're getting and see if there aren't other people having the same issue. Chances are, there are others, and with a bit of research, you should be able to find a fix there.

It matters not how straight the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate;
I am the captain of my soul.

***William Henley***

Report •

January 15, 2016 at 18:50:42

Report •

January 16, 2016 at 18:21:54
Also try turning your home router off for half a minute. I realise the other computers work but I have at odd times run into router glitches that only affect one device.

Always pop back and let us know the outcome - thanks

Report •

Related Solutions

Ask Question