Solved Can't get my XP PC to set up for IPv6, see ipconfig /all res

June 5, 2012 at 10:09:26
Specs: Windows XP, 3.5 2GB Ram
Here are my ipconfig /all results after trying to set up XP PC to bring up IPv6 sites.

C:\Documents and Settings\David>ipconfig /all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : happy
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
DNS Suffix Search List. . . . . . : domain.invalid

Ethernet adapter Local Area Connection 2:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Description . . . . . . . . . . . : Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI
Gigabit Ethernet Controller
Physical Address. . . . . . . . . : 00-1A-92-32-F8-E4

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : domain.invalid
Description . . . . . . . . . . . : Linksys LNE100TX Fast Ethernet Adapt
er(LNE100TX v4)
Physical Address. . . . . . . . . : 00-22-6B-BE-C9-0D
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.254.1
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
IP Address. . . . . . . . . . . . : fe80::222:6bff:febe:c90d%5
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.254.254
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.254.254
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.254.254
192.168.254.254
fec0:0:0:ffff::1%2
fec0:0:0:ffff::2%2
fec0:0:0:ffff::3%2
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Tuesday, June 05, 2012 8:07:00 AM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Monday, January 18, 2038 11:14:07 PM


Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF-FF
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : No
IP Address. . . . . . . . . . . . : fe80::ffff:ffff:fffd%6
Default Gateway . . . . . . . . . :
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled

Tunnel adapter Automatic Tunneling Pseudo-Interface:

Connection-specific DNS Suffix . : domain.invalid
Description . . . . . . . . . . . : Automatic Tunneling Pseudo-Interface

Physical Address. . . . . . . . . : C0-A8-FE-01
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : No
IP Address. . . . . . . . . . . . : fe80::5efe:192.168.254.1%2
Default Gateway . . . . . . . . . :
DNS Servers . . . . . . . . . . . : fec0:0:0:ffff::1%2
fec0:0:0:ffff::2%2
fec0:0:0:ffff::3%2
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled

I also failed the IPv6 only tests at test-ipv6.com


See More: Cant get my XP PC to set up for IPv6, see ipconfig /all res

Report •


#1
June 5, 2012 at 16:18:40
✔ Best Answer
You seem to have IPv6 configured correctly but you router is still using IPv4.

Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.254.254

Untill you get a router that is also IPv6 aware you are never going to be able to use IPv6.

Stuart


Report •
Related Solutions


Ask Question