Solved problems with internet connections/drivers

Toshiba / Satellite pro l300
October 23, 2011 at 03:00:42
Specs: Microsoft Windows Vista Home Premium, 2.128 GHz / 1013 MB
Hello all,

I am having some slight issues after re installing Windows Vista onto my laptop. After the installation have checked my device manager and its showing exclamation marks in 3 areas, these are :-

First issue
Display adapters and in the drop down box its shows issues with standard VGA graphics adapters (when my laptop boots up it pops up with a message on the desk top saying NO ATI GRAPHICS DRIVER INSTALLED OR THE ATI DRIVER IS NOT FUNCTIONING PROPERLY)

Second issue
Again in the device manager, exclamation mark showing in Network adapter, in the drop down box Realtek RTL8101E Family PCI-E fast ethernet NIC (NDIS 6.0). I can not connect to the internet at the minute, I can see any wireless networks and when i try to locate them, it displays a message THERE ARE DRIVER OR HARDWARE PROBLEMS WITH NETWORK ADAPTER ON YOUR COMPUTER.

Another exclamation mark on other devices, it show two items in the drop down box, these are UNKNON DEVICE and VIDEO CONTROLLER, i have no idea what this is are what it refers too.

Any help is appreciated at this time

Thanks in advance


See More: problems with internet connections/drivers

Report •

October 23, 2011 at 03:10:12
Since you obviously have internet access using another system, visit the toshiba website and download the appropriate drivers for your laptop. You will probably require graphics, audio, nic & Wireless nic. Copy to either flashdrive or CD for transfer/installation to the laptop.

Goin' Fishin' (Some day)

Report •

October 23, 2011 at 04:48:43
✔ Best Answer
Below is a link to the correct page.

Report •

October 25, 2011 at 15:24:53

Thanks for the replies, drivers found and downloaded, problems solved.



Report •

Related Solutions

Ask Question